Vi svenskar är ett folk som älskar att resa bort och unna oss lite avkoppling eller lite annan spänning i tillvaron som ger sköna minnen. Under 2011 gjorde svenskarna 8,5 miljoner resor utomlands, något som är en ökning på över 50%. Och med tanke på att vår levnadsstandard bara ökar och vi ser till att unna oss resor så är detta något som kommer hålla i sig.

”Vi skippar tåget och bilen och väljer allt oftare flyget. Sammanlagt flyger vi numera på nästan nio av tio utlandsresor. Det verkar som om senaste årens klimatdebatt inte alls påverkat vårt val av transportsätt ” (läs mer)

Thailand har många år i rad varit en destination som lockat till sig svenskar som honung gör med bin. Men, även om det fortfarande finns bländande vackra stränder och varma vindar så finns det nu andra länder som lockar mer med mer exotiska resmål och spännande aktiviteter.

En resa till paradiset

Nu när det kommer till att resa så vill fler och fler ha det där lilla extra som man sedan kan skryta om. Och just det där lilla extra har resebyrån emeraldtravels.com som erbjuder skräddarsydda resor till bland annat Mauritius eller Seychellerna. Ja, med andra ord ger dem dig en resa till paradiset. För det är precis vad vi vill uppleva: vi vill komma till platser som får oss att tappa andan och bara koppla av. Detta då allt fler människor lever stressiga liv med mycket på jobbet. Då är det viktigt att vi kopplar av och unnar oss en bra plats i solen. Se till att du unna dig en solstol på ett bra ställe under 2014!