Att lämna sin hemstad för att flytta utomlands är ett stort steg och det är mycket som ska ordnas innan man kan ta sig till sitt nya hem. Det behöver dock inte vara så krångligt som många tror, och vad en ska göra innan flytten är någorlunda samma sak som när man flyttar inom Sverige. Så, vad är det som gäller då? Vad är det man inte får glömma? Ja flyttstädning är en av sakerna som man så klart måste göra, och det oavsett om man har bott i en hyresrätt eller en bostadsrätt. Det bästa är att anordna ett bolag som städar åt dig, så du vet att det blir rätt. Det är nämligen inte omöjligt att städningen blir fel, och då kan du bli återbetalningsskyldig. Om du söker på  ”boka flyttstädning i Stockholm” om det är där du bor, så kommer du att hitta ett bolag som hjälper dig.

Utöver städning så är det självklart mycket annat som ska ordna. Du ska adressändra, packa och se till så att alla dina nära och kära vet om att du lämnar landet. Sen är det självklart saker i Thailand som ska ordnas. Har du till exempel sett till att dina möbler och saker som du tar med dig från Sverige kommer ordentligt från flygplatsen till boendet? Vet du var den närmsta möbelaffären ligger för saker du inte kan ta med dig ligger?

När du har fått ordning på allt det ”tråkiga” ska du dock bara se fram emot ditt äventyr och nya liv i Thailand. Du kommer att njuta som aldrig förr!